+36 70 286 5281

redőnykészítéstatabánya

Nyitólap Redőny Ajtó - Ablak Napellenző Szúnyogháló Szalagfüggöny Galéria Kapcsolat

redőnykészítéstatabánya.hu  |  © 2017  Minden jog fenntartva!

Weboldal készítés: bitzona.hu

TATABÁNYA - TATA - KOMÁROM - OROSZLÁNY - KÖRNYE - BOKOD - SZOMÓD - NESZMÉLY - DUNAALMÁS - TARJÁN - HÉREG - VÉRTESSZŐLŐS - KECSKÉD - ÁCS - BÁBOLNA - KOCS

+36 70 286 5281

redonykeszitestatabanya

rrkornel@gmail.com

www.redonykeszitestatabanya.hu

Mail: rrkornel@gmail.com

SZÚNYOGHÁLÓ MINDEN ABLAKRA ÉS AJTÓRA

Egyedi gyártású minőségi szúnyoghálók a nyugodt pillanatokért

Fix szúnyogháló


Nyílászárók, nyílások fix szúnyoghálóval történő ellátásának egyszerű megoldása. Stabil, erős keretszerkezet, rejtett sarokelemekkel. Fix keretbe épített szúnyogháló nevéből is kitűnik, fixen kerül felszerelésre, általában a nyílászárók külső tokozatára. Ezt a szúnyogháló típust olyan nyílászárók felszerelésére javasoljuk, ahol nem feltétlen szükséges a kijárás lehetőségének biztosítása! A fix keretes szúnyogháló nagyon elterjedt a kisméretű ablakok esetében (pl: spejzok vagy fürdőszobák kis ablakai), főként ha ezeket szinte egész évben szeretnénk nyitva tartani. A fix rovarhálók kerete készülhet UV-stabil műanyagból, fehér ill. sötétbarna színekben, vagy alumíniumból, ami a RAL-színskála alapján átlakkozható. Az  alumínium keretes szúnyogháló a legidőtállóbb konstrukció, hiszen az alumínium keret és az UV stabil üvegszálas háló rendkívül , napálló, hőálló termékek.


Rolós szúnyogháló


A rolós vagy más néven mobil szúnyogháló rendkívül praktikus, könnyen kezelhető és a kombinálható! A rolós szúnyogháló a mozgatható szúnyoghálók egyik fajtája, működéskor a háló függőleges irányban mozog. Normál és tetőtéri ablakra is felszerelhető! A szunyogháló fentről lefelé egy rugó ellenében húzható le. Felengedéskor pedig a rugó segíti vissza a hálót a tokba. Felül található a tok, amibe a szúnyogháló feltekeredik. Két oldalt sínek helyezkednek el, ebben mozog a háló. A sínekben található a kefe, ami végignyúlik a sínek teljes hosszán így nem lesz rés a háló és a sín között. Alul található az úgynevezett fixakasztót, ami megállítja az alsó ponton a rolós szúnyoghálót. A szúnyogháló-rovarháló anyaga minden esetben üvegszálas, antracit szürke szövet, ami képes elviselni hosszútávon a mozgatásból eredő nyúlást, gyűrődést, és nem utolsó sorban az időjárás viszontagságait.

Fix szúnyogháló Pliszé szúnyogháló   Rolós szúnyogháló Toló szúnyogháló ajtó

Zsanéros vagy toló szúnyogháló ajtó


A zsanéros szúnyogháló egyszerre ötvözi a fix szúnyoghálók praktikumát és a mobil szúnyoghálók exkluzív megjelenést.

A tolóajtós szúnyoghálók a nagyfelületű teraszajtók ideális tartozékai, melyek szezonon kívül könnyen leakaszthatóak és eltárolhatóak a garázsban.

Az erős alumínium profilba feszített, üvegszál alapú háló felhasználásával, kiváló minőség és hosszú élettartam biztosítható.

Válasszon épületéhez bármilyen nyíló-, vagy tolóajtó rendszert, minden típushoz kínálunk megoldást.

Pliszé szúnyogháló   


Harmonikaszerűen záródó, dekoratív rovarháló. Ajtók, teraszok lefedésére kitűnő megoldás, de ablakra is választható. Könnyen mozgatható, bárhol megállítható, nem zavar a kilátásban. A rendszerrel akár hatalmas méretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátása is megoldható. Két típusa a láncos és zsinóros pliszé szúnyogháló.