+36 70 286 5281

redőnykészítéstatabánya

Nyitólap Redőny Ajtó - Ablak Napellenző Szúnyogháló Szalagfüggöny Galéria Kapcsolat

redőnykészítéstatabánya.hu  |  © 2017  Minden jog fenntartva!

Weboldal készítés: bitzona.hu

TATABÁNYA - TATA - KOMÁROM - OROSZLÁNY - KÖRNYE - BOKOD - SZOMÓD - NESZMÉLY - DUNAALMÁS - TARJÁN - HÉREG - VÉRTESSZŐLŐS - KECSKÉD - ÁCS - BÁBOLNA - KOCS

+36 70 286 5281

redonykeszitestatabanya

rrkornel@gmail.com

www.redonykeszitestatabanya.hu

Mail: rrkornel@gmail.com

NAPELLENZŐK SZERELÉSE - ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA

Minőségi napellenzők szerelése - Árnyékolástechnika

Napellenző szerelése Tatabányán - Árnyékolástechnika Ollókaros napellenző

Ollókaros napellenző


Klasszikus forma, ezért kiválóan alkalmas vendéglők, éttermek, kerthelyiségek, árnyékolására. Nagyon erős, masszív, kiváló szélállósággal rendelkezik, nagy terület árnyékolható vele. Kizárólag homlokzatra vagy különálló tartószerkezetre építhető, melyből ha kettőt egymással szembe állítunk, önálló térfedésre alkalmas.

Kar nélküli napellenzők (Többféle változat lehetséges):


Csővázas napellenző: A tengelyre feltekeredő ponyvát leeresztve a vázszerkezet alsó részére leeresztjük, majd visszafeszítjük. Nagyon erős, masszív, szélálló árnyékoló. Hátránya, hogy ha nem kívánunk árnyékolni, a szerkezet akkor is látható, valamint a ki- és beakasztás miatt lassabb a működtetés. Vannak megrendelők, akik tavasszal kitekerik, ősszel pedig be, a nyári kisebb viharokat kibírja.


Ablak napellenző: Nevezhetjük kültéri rolettának az azonos működés miatt. A tok és a húzóprofil az árnyékoló tetején helyezkedik el. A választott textilnek megfelelően kül- és beltérre is alkalmazható. A tok és a húzóprofil az árnyékoló tetején helyezkedik el. Tetőtér ablakok, ferde síkú üvegfelületek, télikertek is árnyékolhatóak. Maximális mérete 6 x 7 m.


Búraernyő: Egész évben védelmet nyújt nemcsak a napsütéstől, hanem az időjárás viszontagságaitól is. Vázszerkezetük alumíniumból, öntvényekből és műanyag csuklóelemekből készül. Lehet fix vázszerkezetű, illetve összecsukható kialakítású.


Ejtőkaros napellenző


Bukókaros napellenzőnek is nevezik, mely működhet gravitációs elven vagy rugós feszítéssel. Olyan helyeken lehet alkalmazni, ahol kellő magasságba szerelhető, hasonlóan az ollókaroshoz. Leggyakrabban balkonok, loggiák árnyékolására készítjük.

Könyökkaros napellenző

Napellenzők - Árnyékolástechnika


Technikai kialakítás szempontjából lehet könyökkaros, ollókaros, kar nélküli vagy ejtőkaros. Vázszerkezete lehet alumíniumból és acélból is, melyek megfelelő felületi védelemmel vannak ellátva. A ponyva anyaga 100% UV álló, ami gombásodás elleni impregnálással van ellátva, hogy vizesen összetekert állapotban se penészesedjen. A napellenző motorikus működtetése mellett kiegészíthetők környezetváltozást érzékelő alutómatikákkal, inteligens otthonok rendszerére is telepíthető.


Könyökkaros napellenző


Az egyik legkedveltebb típus Magyarországon dekoratív megjelenése miatt. Kerthelyiségek, családi házak, vendéglátó vagy szállodaipari létesítmények hasznos kiegészítője. Számos kiszerelés létezik, melyek a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez igazodnak. A kényelem fokozása érdekében környezetváltozást érzékelő automatikával is telepíthető. Az árnyékolástechnika első számú terméke.